Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Ålborg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Grønhøj`s Køreskole | Ålborg

I Ålborg ligger Grønhøj`s Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 

 

Teoriundervisningen foregår på:

 Svendsgade 24 - og Hadsundvej 56a 9000 - Aalborg

Se mere om holdstart på V.H.V Køreskole m.m

TLF: 40 51 77 68

29 års erfaring i køreskole branchen

Veluddannet Kørelærer

Voksenunderviser

Underviser i B-C-D-E

Underviser også i kørelærere uddannelsen

Køreinstruktør

Underviser i køreteknik - lille og storvogn 

Vi starter kørekort op hver 3 uge 

forløb 6-7 uger

Ny Hvid Toyota Auris 1.4D alt i udstyr 

 

         

Vurderinger

Kris Kristiansen
"
Kris Kristiansen
Aalborg, DK
3 Anmeldelser10 timer siden
Rigtig godt forløb

Super online teori og grundig undervisning i køretimerne, rigtig godt forløb.

Mvh Kristian
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. september 2013
Dumpeprocent.dk
Benny Jepsen
"22 timer siden
Fremragende

Yderst professionelt og fremragende betjening. var under tidspres, men det lykkedes takket en super indsats. Blev løbende guidet og spurgt om det var noget jeg kunne assisteres med. God kontakt.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2013
Lasse Christensen
"Rigtig god køreskole.

Jeg fik anbefalet Martins køreskole af min papmor. og kan kun sige nu at jeg helt sikkert også selv vil anbefale den til andre! Jeg kørte det meste af min tid med Erling. som jeg syntes gjorde det rigtig godt. han fik en til at føle sig sikker i og velkommen i bilen med hans jokes og små snak. som enlig bare fik det hele til at køre meget lettere. jeg syntes det har været et rigtig godt forløb både teori og praktisk. så kan kun sige i skal fortsætte i sammen stil. ! Thumbs up!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2013
Dumpeprocent.dk
Heidi kjær Jeppesen
"Martin er en helt fantastisk kørelærer og får mine varmeste anbefalinger! ...Jeg kan ikke rose ham nok, han er en menneske kender, tålmodigheden selv og meget forstående!
Jeg var super bange for at kører og meget usikkert i det hele taget, og troede aldrig jeg skulle få det kørekort, men det har jeg nu og oven i det har jeg også fået mere styr på selvtilliden og nerverne, og det er ikke kun bag rattet...!
Når jeg var nervøs og klumrede i det under kørslen, hævede Martin aldrig stemmen, men fik mig i stedet til at slappe af og finde løsninger!

Jeg kan kun sige tusind tak Martin Grønhøj! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2013
Stefan
"
Tak for kompetent og venlig undervisning ifm. min generhvervelse af kørekort :)

Jeg var sent ude da jeg skulle generhverve, men Martin fik mig passet ind så jeg 5 dage efter henvendelsen, kunne bestå min generhvervelse. Jeg nåede endda at få 3 køretimer med Erling Møller. Han var venlig og vidste præcis hvad jeg havde brug for, for at bestå første gang.
Vi kørte rundt til alle byens "fæller", snakkede lidt teknik og så bestod jeg køreprøven med ros og ingen anmærkninger :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. maj 2013
Stefan
"Jeg var sent ude da jeg skulle generhverve, men Martin fik mig passet ind så jeg 5 dage efter henvendelsen, kunne bestå min generhvervelse. Jeg nåede endda at få 3 køretimer med Erling Møller. Han var venlig og vidste præcis hvad jeg havde brug for, for at bestå første gang.
Vi kørte rundt til alle byens "fæller", snakkede lidt teknik og så bestod jeg køreprøven med ros og ingen anmærkninger :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2013
Dumpeprocent.dk
Mira Claire Bendixen
"Jeg kan bedst anbefale Martin Grønhøj Køreskole. Martin er en dygtig og forståelse kørelære der har været tålmodig med mig hele vejen. Tusind tak Martin og co. Jeg ville sikkert ikke få mit kørekort uden jeres hjælp :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. maj 2013
Ole Roland Nielsen
"Rigtig godt forløb, hvor Martin sikrede at jeg blev holdt på sporet og ikke gik i stå. Grønhøjs køreskole får min varmeste anbefaling."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2013
Henrik Riel
"Jeg kan kun give Martin kæmpestor ros og de varmeste anbefalinger til alle. Han har været støttende hele vejen igennem og har presset på, når det var det, der var brug for. Jeg havde brug for et kørekort rigtig hurtigt og Martin og co. var meget fleksible, så det heldigvis lykkedes."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. januar 2013
Martin Thingstrup Odgaard
"Rigtig god service

Jeg kan varmt anbefale Martin Grønhøj som kørelærer. Servicen har været i top, ligeledes har undervisningen. Man får præcis den viden man har brug for, så man kan bestå første gang og dermed slippe for ekstra køretimer:)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. januar 2013
Camilla Hieden
"Martin er en stjerne god kørelærer, og man får altid den hjælp man har brug for!
Martin er god til at lære hver elev på sin måde, og det har været en stor hjælp for mig, da han har taget hensyn til mine behov, da jeg kommer fra Norge, og har problemer med sproget. Martin er en kørelærer jeg kan anbefale"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2013
Viorica Prodan
"Jeg vil gerne sige, at Martin Grønhøj er den bedste kørelærer som jeg har mødt. Martin er en grundig underviser, en god pædagog og psykolog i sit arbejde. Mennesker kan rigtig god lære fra ham, fordi Martin er faglæret og utrolig hjælpsom med dem som vil lære at køre en bil. Jeg har bestået Køreprøve 1. gang, den 08-01-13 ved Martin Grønhøjs Køreskole. Jeg er kommet fra en anden Køreskole hvor jeg ikke har bestået køreprøven mere en tre gange. Jeg tror, at jeg aldrig kan bestå en køreprøve. Martin, du er en engel på Jorden, jeg kunne ikke bestå Køreprøven uden din professional hjælp. Jeg vil anbefalde Martin Grønhøj til andre, der står og skal have kørekort. Tusind tak for hjælpen, Martin. Mvh. Viorica Prodan "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. januar 2013
Randi Handsen
"kan kun varmt anbefale martin... han er så forstående, lytter virkelig efter hvad man har at sige, og blir ved med at forklare dig det, til du virkelig forstår det. Rigtig behagelig at snakke med, har aldrig oplevet han har været bare den mindste smule irriteret. så stoooort tal. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2012
Gert
"Jeg vil gerne sige at Martin er en behagelig person og en super god kørerlærer .Fik ham anbefalet af en ven og kan kun varmt give den anbefaling videre .Tak "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2012
Lisa Overgaard
"Martin har under hele forløbet været positiv og forstående. Han har til tider presset mig til det yderste, men det har kun været med til at gøre mig godt rustet til køreprøven og i trafikken fremover. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2012
Elin
"Som 70-årig skulle jeg til en kontrollerende køreprøve. Jeg kontaktede Martin, som har været utrolig hjælpsom og en grundig underviser. Jeg bestod teori- og køreprøven første gang og kan absolut anbefale Martin."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2012
Niels
"Jeg har netop generhvervet mit kørekort med hjælp fra Martin Grønhøj.Jeg synes, at det har været et rigtig godt forløb, hvor Martin har været meget rolig og ærlig med alt. Martin sagde efter få timer, at jeg godt kunne gå op til prøven nu, men at jeg nok ville have gavn af 1 time mere, for at få de sidste dårlige vaner væk. Det valgte jeg så, og bestod i første forsøg. En rigtig god køreskole, som kan anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2012
Sofie Andersen
"Jeg bestod i dag min køreprøve i første hug! Jeg har til tider følt mig presset og forvirret, men Martin har været god til at være støttende i uoverskuelige situationer. Jeg har fået stor forståelse for trafikken og Martin har lagt vægt på mine svagere sider, hvilket helt sikkert har hjulpet mig. Jeg har uden tvivl fået større tro på mig selv, nu hvor jeg har set, at hvad har kostet sved og tårer (begrænsede mængder blod ;-)) endelig har givet pote. Tak for det, Martin, jeg kunne ikke have gjort det uden dig. :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. august 2012
Lasse Knappe
"Som 43-årig generhvervede jeg og bestod alt første gang. Efter 1 køretime synes Martin lige, at jeg skulle tage en enkelt ekstra. Han var heldigvis meget hjælpsom med blanketter og alt det der. Jeg har alene de bedste anbefalinger.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. august 2012
Frederik Wulff
"Opdagede ifbm. at skulle tage mit kørekort at jeg havde en sjælden øjensygdom, og ikke kunne se godt nok til at få kørekortet. Men takket være nogle helt specielle kontaktlinser, og rigtigt god sideløbende undervisning fra Martin lykkedes det for mig i første forsøg. Det var en kæmpe succes-oplevelse at gå fra ikke at have kørekort, og ikke kunne få det, til at stå med det i hånden. Stor tak til Martin for hjælpen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2012
John Christensen
"Har netop idag den 24-07-2012, generhvervet kørekortet, Martin er en god og tålmodig underviser, og har forståelse for at man har sine dårlig vaner når man nu har kørt, han er god til at forklar og bruge det til noget positiv, så man tænker over det når man skal op til prøven og ikke laver de fejl, så alt i alt et rigtigt godt forløb, kan kun anbefale Martin Grønhøj, vis der er andre der står og skal have kørekort. mvh John Christensen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2012
Signe Maria P. Drøscher
"Jeg bestod køreprøven d 23/7, og har været meget tilfreds med forløbet! Martin er en super god Kørelære, rigtig god til at lære fra sig, og meget fleksibel med hensyn til køretimer så det passer godt ind i ens hverdag. Man føler hele tiden han vil gøre alt for at man består! Hilsen Signe :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juli 2012
Ane Margrethe Pedersen
"Den 08.02.2012 Jeg vil gerne siger mange tak til Martin. Jeg bestået min teori og køreprøve første prøve. Det er jeg meget glad for. Selvom jeg har dansk som anden sprog lykkes det. Tak"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2012
Torben Christiansen
"Jeg skulle op til vejledende teori- og køreprøve, og Martins undervisning - ikke mindst hans personlige opmærksomhed, forståelse og opbakning - kunne ikke have været bedre. Tak for det, Martin!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. januar 2012
Christina Kajgaard
"d 16 december bestod jeg min køreprøve og jeg er rigtig glad for at jeg valgte martin som min kørelærer. Han er rigtig god til at lære fra sig og meget fleksibel med køretimerne så det passer ind i ens hverdag. Han gør virkelig alt for at man består sin køreprøve. Jeg er fuldt ud tilfreds med hele forløbet og vil helt klart andbefale martin."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. december 2011
Christian
"Jeg har netop generhvervet kørekort ved Martin Grønhøj. Det har været en enorm positiv oplevelse præget af professionalisme, fleksibilitet samt ikke mindst et helt unikt menneskekendskab. Jeg har trods det relativt korte forløb indtrykket af en høj grad af personlig tilpasning af forløbet til den enkelte. Martins viste sig ved flere lejligheder overraskende dedikere og hans personlig engagement er mildest talt imponerende. Alt i alt kan jeg helt klart anbefale Martin Grønhøjs køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. december 2011
Jonas Skaug Sørensen
"D. 7/12-11 fik jeg kørekort hos Martin, og kan kun se positivt tilbage på forløbet. Det har været et både hyggeligt og lærerigt forløb, Martin er god til at undervise dog uden det bliver for seriøst og kedeligt. Der er styr på tingene og kan kun sige at Martin er professional i det han gør. Både teori og køreprøve bestået første gang, no sweat! :) tak for det hele! - Jonas"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. december 2011
Andrew Nybo
"Jamen hvad kan jeg sige 06/12-2011 bestod jeg til bil. Jeg synes at forøbet har været utrolig positivt. Martin er en super kørelærer som er hurtig til at se ens svagheder og i fællesskab rette dem op. Det har været et super forløb og jeg kan varmt anbefale denne fantastiske kørelærer! Mange tak for de gode timer! Mvh Andrew"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. december 2011
Christina Bjørnsen
"Det har været en super god oplevelse at ha Martin som kørelærer. Martin har under forløbet været både tålmodig, støttende, empatisk, god til at lære fra sig og grundig. Du er ikke i tvivl om, at han brænder for sit arbejde og er oprigtigt interesseret i at hjælpe dig igennem til kørekortet. Jeg vil til enhver tid vælge Martin igen - håber dog ikke det bliver nødvendigt :O)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2011
Nikolaj Andersson
"Martin er en meget behagelig person og en meget dygtig kørelærer. Det skaber en god stemning i bilen og gør en afslappet under køretimerne, der ellers godt kan gøre nogle nervøse. Det virkede i hvert fald for mig!! Martin er også god til at få en til at lære af ens fejl, det fungerer! Derudover var det altid hyggeligt med en god snak og masser af gajoler."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2011
Jimmi Christensen
"Jeg har den 15/9 afsluttet min køreundervisning hos martin, både min teoriprøve, og min køreprøve bestod jeg i første forsøg. Martin påpeger samtlige fejl man laver, og tiltider virker han meget perfektionistisk hvilket kan virke ualmindeligt irreterende, men i sidste ende sætter man virkeligt pris på denne perfektionisme, desuden er martin en "hyggelig fætter" at køre rundt med. Alt i alt vil jeg helt klart anbefale martin som kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2011
kristina
"Jeg bestod min køreprøve onsdag d. 9/11. :) jeg har været rigtigt glad for hele forløbet. Martin er meget fleksibel med tiderne, og han er god til at få en til at slappe af og fokusere på det vigtige. jeg kan klart anbefale ham til andre :) hilsen kristina"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2011
Amalie Motzfeldt
"Bestod min køreprøve d. 21-11-2011 og har kun Martin at takke for det, var igennem næsten et helt kørekorts forløb med en anden kørelære og det kan slet ikke samlignes med det forløb jeg lige har været igennem. Martin er meget professionel, tålmodig og forstående. Men vigtigst af alt kan man mærke at han brænder for sit job, og gør sit for at man skal blive en ordentlig bilist, han er ikke ligeglad med hvordan det går en fordi han tager sig tid til at den enkelte elev får mest muligt ud af undervisningen. så kan helt klart anbefale Martin til alle.. mvh. Amalie Motzfeldt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2011
Per Hansen
"Har netop generhvervet kørekortet (efter fartbøde og betinget frakendelse). Har været super tilfreds med hele forløbet. Teori undervisningen foregik online på teoriundervisning.dk som efter en grundig vejledning fra Martin bare kørte derudaf og teoriprøven blev bestået første gang. Derefter fik Martin hurtigt og effektivt rettet op på mine gamle kørevaner, så jeg blev klar til køreprøven, som også blev bestået første gang, d. 21/11-11. Kan kun varmt anbefale Martin til alle. Mvh. Per"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2011
Karoline Bech
"eg havde selv Martin som kørelærer, det har jeg været rigtig glad for. Han er så rolig og rigtig god og snakke med, hvis man har nogle problemer. Han får en til og tro på sig selv, fordi han er så hjælpsom. Er rigtig tilfreds, og vil helt sikkert anbefale ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2011
Amalie Motzfeldt
"Bestod min køreprøve d. 21-11-2011 og har kun Martin at takke for det, var igennem næsten et helt kørekorts forløb med en anden kørelære og det kan slet ikke samlignes med det forløb jeg lige har været igennem. Martin er meget professionel, tålmodig og forstående. Men vigtigst af alt kan man mærke at han brænder for sit job, og gør sit for at man skal blive en ordentlig bilist, han er ikke ligeglad med hvordan det går en fordi han tager sig tid til at den enkelte elev får mest muligt ud af undervisningen. så kan helt klart anbefale Martin til alle.. mvh. Amalie Motzfeldt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2011
Louise Olsen
"Martin Grønhøj, var min kørelærer i gennem et 8 ugers forløb. Han er helt klart en kørelærer som jeg vil anbefale til alle andre som skal til at tage kørekort. Han er en rolig, sød og meget hjælpsom person. Han er rigtig god til at give en tid til at lære det man har brug for, og et stort plus er man får snakket om hver evig eneste køretime, om hvordan den er gået, så man ved hvad man skal tænke over til næste gang :D Alt har været i topklasse og har været en super god oplevelse"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2011
Karoline Bech
"Jeg havde selv Martin som kørelærer, det har jeg været rigtig glad for. Han er så rolig og rigtig god og snakke med, hvis man har nogle problemer. Han får en til og tro på sig selv, fordi han er så hjælpsom. Er rigtig tilfreds, og vil helt sikkert anbefale ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juni 2011
Karoline Bakkestrøm
"Jeg har været rigtig tilfreds med jeg fik Martin som min kørelære, han var super og en god person, som tager tingene utrolig rolig ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juni 2011
Kirsten Jensen
"Helt klar en køreskole til 5 stjerner. Super service og godt humør hos både Martin og Peter.
Jeg fik en utrolig god vejledning og oplevede at de begge to er utrolig gode til at lære fra sig.
De varmeste og bedste anbefaling.:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. april 2011
hans henrik kærgaard
"Har netop generhvervet hos Martin, supergod og hurtig service med forståelse for problemet. God til at videreformidle undervisning på en god og værdig måde - og hurtigt rette gamle vaner.
Stor anbefaling herfra.
Hans Henrik Kærgaard"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2010
Simon c.
"Jeg har lige bestået min køreprøvers efter generhvervelse v. Martin han er fantastisk dygtigt til at finde de fejl man ikk selv ligger mærke til. God og hurtig ekspedition service i topklasse. Kan varmt anbefale. Mvh Simon c. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2010
Allia Knudsen Ramadan
"Jeg havde Martin Grønhøj som kørelærer og vil bare fortælle, at dem der får ham som kørelærer er rigtig heldige! Han er dejlig rolig og virkelig sød og opmærksom på hvordan man har det, og prøver at hjælpe, så man får roen igen hvis man lige er lidt stresset =] Jeg er rigtig tilfreds og kommer sku nok til at høre ham i mit højre øre de næste par gange jeg skal ud og køre alene, hvis jeg er i tvivl =] "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2010
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Martin Grønhøj
Adresse:Scheelsmindevej 100
Post nr. & by:9000 Ålborg
Telefon:40517768
Email:martinskoreskole@gmail.com

Kørelærer:
  • Martin

Køreskole galleri