Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Åbenrå:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kristians Køreskole | Åbenrå

I Åbenrå ligger Kristians Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Ditte W
"Rigtig god fleksibel kørelærer!
Er meget glad for at jeg tog kørekort ved Kristian, da han er super flink, og altid er god til at forklare. Derudover svarer han altid hurtigt på mobilen, hvis man har nogle spørgsmål. Bestod første gang, både teori og køreprøve."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2016
Dumpeprocent.dk
Anna Olivia Bonefeld
"Jeg havde hørt rigtig meget godt om Kristian og hans undervisning inden jeg begyndte på at tage kørekort ved ham. Jeg har simpelthen været så glad for hans undervisning, og han en af de bedste lærere som jeg har haft. Han svarer altid tilbage over mobilen, hvis man har et spørgsmål og så har han også styr på sine ting. Noget af det bedste var at han sommetider brugte tid på mig efter køretimen fx. på at forklare mig hvad jeg skal gøre for at undgå at lave de her unødvendige fejl, eller hvad jeg gjorde godt.
Jeg bestod første gang - både til teoriprøven og køreprøven og den dag i dag er jeg klar over at det var pga. Kristian. Det tog altsammen ca. 3 måneder som aftalt.
Kristian Resgaard kan varmt anbefales herfra.. Han har lært mig rigtig meget, og han er en lærer jeg aldrig nogensinde glemmer!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2008
Tina-Simone
"Jeg tog kørekort hos Kristian og det var jeg meget glad for. Han er en utrolig behagelig mand. Jeg bestod første gang, både teori og køreprøve, og jeg tror en stor del af æren er Kristians. Jeg kan meget varmt anbefale ham til andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2008
Dumpeprocent.dk
Christian Hansen
"jeg har kørt med Kristian en gang og hvilken oplevelse han er rigtig disiplineret i sin undervisning hyggelig køretime var nede at se hans teorilokale men har af gode grunde ikke haft ham til teori da han underviser i Aabenraa og jeg bor i Århus men kan helt klart anbefale Kristians køreskole v Kristian Refsgaard dejlig bil at køre i en Peugeot 307 2,0 HDI (godt at have en kørelærer i familien)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2007
Christian Hansen
"jeg havde 1 køretime med Kristian og han er professionel dejligt at prøve at køre i en mindre by end Århus fik teorilokalerne (i Aabenraa) at se jeg lærte rigtig meget i den køretime godt at have en kørelærer i familien kan varmt anbefale Kristians Køreskole v Kristian Refsgaard"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2007
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 7.000,00 500,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Kristian Refsgaard
Adresse:Varnæsvej 93
Post nr. & by:6200 Åbenrå
Telefon:25118694
Email:kristian@kristianskoereskole.dk